KANGOO JUMPS

LOTUS SPORT

KANGOO JUMPS a deschis o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite vârste si face posibila dezvoltarea:
-fortei musculare
– mobilitatii articulare
– capacitatii de coordonare
– rezistentei
– miscarii dinamice
– simtul ritmului

Accesul la aceasta clasa se face pe baza oricarui abonament de tip Lotus Club + COPLATA DE 5 LEI/SEDINTA si programare la 0762 244 524.

Kangoo Jumps-ul, datorita arcurilor lui eliptice si benzilor de întindere este dezvoltat definitiv pentru protectia impotriva lovirii. Aceasta forma speciala este o protectie mai buna decat toate celelalte existente in comert in zilele noastre, pentru ca prelungeste timpul impactului, cum banda de intindere actioneaza cu putere opusa asupra puterii care actioneaza in jos. Intareste sistemul imunitar, inima si plamanii.
Kangoo Jumps-ul este recomandat acelor persoane, care doresc sa foloseasca si mai multa energie, astfel încât vor sa reduca puterea „impactului” care actioneaza asupra articulatiilor si coloanei vertebrale.
Kangoo Jumps-ul dezvolta în acelasi timp partea inferioara si superioara a corpului, fara sa fie afectat de alte diferite influente daunatoare.
Kangoo Jumps, practicat ca un sport de timp liber în mod continuu, face posibila dezvoltarea multilaterala a aptitudinilor copiilor.
Kangoo Jumps, împreuna cu aerobicul si celelalte sporturi de dans, ofera nu numai o conditie buna, silueta frumoasa, ci prin bucuria sariturii îmbogateste monotonia vietii noastre cotidiene cu o experienta uriasa, pe lânga protectia sanatatii, care poate sa devina o cultura fizica exceptionala.

Call Now Button