ACADEMIA COPIILOR


1.    GIMNASTICĂ AEROBICĂ & MAJORETE

Academia Campionilor s-a născut din dorința ca dintr-o școală de copii să creștem o școală de campioni. Una în care plăcerea de a face mișcare și sport să fie mai presus de orice. Așa cum ne spune și numele, am trecut la un alt nivel. Am crescut frumos, dar avem grijă în egală măsură și de copiii mai mici. Să îi creștem sănătos alături de cei mai mari. Împreună! Ca o adevărată familie!
Vă așteptăm în echipa noastră pe care am construit-o din dragoste pentru copii și pentru sport! O echipă care crește campioni!
Cursul este destinat copiilor cu vârste între 4 si 14 ani care au mai făcut gimnastică aerobică, dar și celor dornici să facă mișcare și să-și dezvolte mobilitatea. Antrenamentele se desfășoară în București, în incinta a două dintre cele mai moderne săli, Lotus Club Padeșu și Lotus Club Mihai Bravu, în fiecare zi de marți, joi și vineri.


2.    DANSURI MODERNE & STREET DANCE

Academia Campionilor își propune să readucă mișcarea printre preferințele copiilor sub sloganul ”Facem sport și ne distrăm”. Se știe că la vârsta preșcolară și școlară, pentru copii sunt foarte utile competiţiile sportive, în special cele de grup, cu scopul de a construi încrederea în sine şi coeziunea cu semenii, dar şi pentru a asimila conceptele de succes şi eşec.
Avem în vedere susținerea unor antrenamente cu grad de dificultate mic, la nivel de începători, pentru atragerea copiilor către mișcare. În egală măsură, luăm în considerare o preselecție a copiilor pentru participarea la diferite concursuri sportive școlare.
Vă așteptăm alături de noi! Este un loc plin de căldură, în care copiii se antrenează cu bucurie și învață că prietenia și fair-play-ul sunt cele mai importante!
Cursurile de Dans modern & Street dance sunt pentru copiii cu vârste între 3 și 14 ani, dornici să participe la diverse spectacole și concursuri și să cucerească lumea prin dans. Antrenamentele se desfășoară în incinta Lotus Club Padeșu, în fiecare zi de luni, miercuri, joi și vineri.


3.    FITKID & ACRODANCE

Academia Campionilor este mai mult decât un club, o mare familie! Vrem să creștem cât mai frumos împreună și o vom face pentru că avem toate premizele: condiții foarte bune de antrenament, antrenori și coregrafi extrem de talentați, oameni implicați și hotărâți să facă performanță. Sunteți bineveniți în echipa noastră minunată să faceți parte dintr-un colectiv unit și dedicat, sincer și serios, gata întotdeauna de fair-play!
Vă așteptăm la Academia Campionilor, un loc unde părinții și copiii sunt respectați, deopotrivă! La noi fair-play-ul este un mod de viață, copiii sunt învățați să-și respecte concurenții și să-i aplaude atunci când aceștia performează.
Acest  curs este destinat copiilor cu vârste între 6 si 14 ani care sunt talentați sau pur și simplu le place dansul combinat cu gimnastica. Antrenamentele se desfășoară în incinta Lotus Club Padeșu, în fiecare zi de miercuri.


Contact:
Telefon: 0722 574 674
Email: office@academia-campionilor.ro

Ne puteți găsi pe:
http://www.academia-campionilor.ro/
https://www.facebook.com/AcademiaCampionilorBucuresti/
https://www.instagram.com/academiacampionilor/
https://www.youtube.com/channel/UCfLtxJDGNz_wTlUVI_JPrMQ


 

Call Now Button