BIANCA MARCAROV

LOTUS SPORT

Cine sunt eu? … Eu sunt. Iubesc viata, complexitatea ei, a noastră, a întregului Univers. Iubesc ritmul… ritmul muzicii, ritmul emoțiilor, ritmul naturii… Am învățat si învaț in continuare despre corp, minte, suflet. Experimentez… cu corpul, cu mintea, cu sufletul. Am învațat si învaț in continuare despre mine, despre noi, despre viata. Calatoresc, citesc si scriu intotdeaua cu drag.

 Pasionata de orice forma de mișcare inca din copilărie.

 

PREGATIRE PROFESIONALA

– absolventa a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, master in Nutritie si Remodelare Corporala, studii postuniversitare de preparator fizic in cadrul aceleeasi facultati

– fost formator al Federatiei Romane Sportul Pentru Toti
– formator al conceptelor Steel Programs in România si nu numai
– numeroase certificări in România si in străinătate
– presenter in cadrul convențiilor din România, Bulgaria, Italia, Mexic
– in prezent instructor: Aerobic, Step, Dance, Rebound, Functional Training, Steel Tonic, Steel Training, Steel Jump, Pilates, Yoga (absolventa Yoga Alliance 200 H Hatha Yoga Teacher Training / Daanasana School of Yoga)
– Fosta sportiva de performanta in cadrul secției de atletism a clubului sportiv Dinamo București, Bianca a excelat in probele de viteza, obținand medalii si titluri la nivel național si internațional (printre cele mai importante titluri: dubla campioana nationala la juniori in probele de 60 m si 200 m in 2003, campioana balcanica la juniori in proba de stafeta 4x100m – 2003, castigatoarea campionatelor internationale ale Libanului in proba de 100 m). Sportul a rămas in viata ei, transformându-se intr-un minunat job – Group Fitness Instructor – începând cu anul 2008. De atunci au urmat diverse experiențe profesionale, cu diverși instructori din întreaga lume. Cursurile de mișcare conștientă si dans, biodanza, reiki, sunt doar câteva dintre activitățile din timpul liber. Deschisă spre cunoașterea completa a omului, in 2016 s-a îndreptat spre facultatea de psihologie.
(…) 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Simply-Bianca-Marcarov-1524706764421068/

Call Now Button