Clase

AEROBIC/CYCLING

LOTUS SPORT

ABONATII LOTUS SPORT/7CARD/FITPASS beneficiaza de 2 sedinte GRATUITE cu ANTRENOR PERSONAL, accesând pentru programare:

https://www.lotus-gym.ro

abt

Abs, Butts, Tighs este o clasa de tonifiere, accentul fiind pus pe antrenamentul musculaturii coapselor, abdomenului, fesierilor.  ABT utilizeaza grupele mari de muschi pentru arderea caloriilor, aducand corpul in ansamblu, intr-o forma de invidiat.

Citeste detalii
Total Body Workout

Total Body Workout este o clasa dinamica, de tonifiere ce-ti confera energie intreaga saptamana.

In cadrul clasei de Total Body Workout imbinam efortul aerob cu cel anaerob.

Citeste detalii
STEP & tone

 STEP & TONE imbina in mod eficient antrenamentul cardio cu exercitii de tonifiere, executate pe step, continuand cu exercitii combinate efectuate la salteluta, finalizand cu miscari tip body&mind astfel incat la final sa obtinem o stare de ZEN.

Citeste detalii
BIT

BodyIntensiveTraining este un concept de antrenament de grup, foarte indragit de practicantii de activitati de tip group fitness. Antrenamentul, foloseste pentru executarea exercitiilor un chit de antrenament special, suspendat in tavan.

Citeste detalii
PUMP

Pump este o clasa de tonifiere in care se utilizeaza accesorii din sala de fitness avand scopul de a-ti sculpta si tonifia corpul.
Programul cuprinde o etapa de incalzire (similara unei clase de aerobic), urmata de o alta in care se creste treptat intensitatea antrenamentului prin utilizarea de gantere, bare, discuri, stepper-e antrenand astfel principalele grupe musculare.

 

Citeste detalii
Steel Training

Steel Training este o clasa de tonifiere precoregrafiata, cu simetrie in executie, foarte usor de urmarit in care, se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp, se utilizeaza gantere, bare, discuri, stepper-e antrenand astfel principalele grupe musculare.

Citeste detalii
Yoga

Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Citeste detalii
Pilates

Pilates este o metoda de antrenament in care se pune accent pe lucrul grupelor musculare care dau stabilitatea corpului (muschii posturali). Se obtin astfel forme mai suple ale corpului, o tonifiere a musculaturii, flexibilitate si echilibru imbunatatite.

Citeste detalii
Stick Mobility Workout

Stick Mobility Workout este un program care imbina exercitii din Stretching, Pilates, Functional Training, efectuate cu ajutorul unui baston, pentru cresterea dificultatii dar mai males pentru o EXECUTIE IMPECABILA si O POSTURA CORECTA.

Citeste detalii
COREX & POSTURAL

COREX
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie.

POSTURAL

Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.

Citeste detalii
Super Jump

Super Jump  este programul profesional pe trambulina elastica Coal Sport, adus si promovat in Romania de Lotus Sport.
Super Jump este un program extrem de complex, frumos ca si constructie tehnica, cu rezultate extraordinare in procesul de slabire, exercitiile pe trambuline fiind recomandate de specialisti datorita accelerarii rezultatelor exercitiilor datorita sariturilor, avand beneficii uimitoare.

Citeste detalii
Cardio Dance /AEROBIC DANCE

Distracția se muta la Lotus Sport, in fiecare luni si marti de la 19.30, cu Alexandra sau Bianca! Cardio Dance/AEROBIC DANCE, 50 de minute pe ritmurile tale preferate, de la muzica latino la oldies but goldies, de la cele mai cunoscute melodii românești la hituri internaționale! Ardem calorii zâmbind, cu tehnica de fitness/aerobic! Te așteptam!

Citeste detalii
Afro aerobic

Afro aerobic este o clasa unica, pe ritmuri Afro, cu tehnici din Aerobic, miscari din cultura africana, pe o muzica originala euforica, concept original PAF (Papa Faye – Senegal).

Citeste detalii
Latino Crazy Workout

Latino Crazy Workout este o clasa originala cu influente latino in combinatie cu tehnici de aerobic, predata intr-o executie unica a instructorului din Republica Dominicana, Fernando Polo.

Citeste detalii
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS a deschis o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite vârste, utilizand ghete speciale si face posibila dezvoltarea:
fortei musculare, mobilitatii articulare, capacitatii de coordonare, rezistentei, miscarii dinamice, simtului ritmului.

Este o clasa cardio, cu efecte vizibile de remodelare corporala.

Citeste detalii
Call Now Button