Clase

GROUP FITNESS

LOTUS SPORT

La Lotus Sport gasesti exact activitatile sportive care ti se potrivesc pentru ca ai o varietate de peste 20 de tipuri de clase. Tu ce obiective ti-ai stabilit? Te asteaptam sa le atingi in cel mai placut mod.

Step & Tone

Step & Tone este o clasa dinamica, de tonifiere ce-ti confera energie intreaga saptamana.

In cadrul clasei de Step & Tone  imbinam efortul aerob cu cel anaerob.

Citeste detalii
Pilates

Pilates este o metoda de antrenament in care se pune accent pe lucrul grupelor musculare care dau stabilitatea corpului (muschii posturali). Se obtin astfel forme mai suple ale corpului, o tonifiere a musculaturii, flexibilitate si echilibru imbunatatite.

Citeste detalii
Legs Abs Glutes

Legs Abs Glutes este un program de tonifiere, accentul fiind pus pe antrenamentul musculaturii coapselor, abdomenului, fesierilor.

Citeste detalii
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS a deschis o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite vârste si face posibila dezvoltarea:
– fortei musculare
– mobilitatii articulare
– capacitatii de coordonare
– rezistentei
– miscarii dinamice
– simtul ritmului

Citeste detalii
Super Jump

Super Jump  este programul profesional pe trambulina elastica Coal Sport, adus si promovat in Romania de Lotus Sport.
Super Jump este un program extrem de complex, frumos ca si constructie tehnica, cu rezultate extraordinare in procesul de slabire, exercitiile pe trambuline fiind recomandate de specialisti datorita accelerarii rezultatelor exercitiilor datorita sariturilor, avand beneficii uimitoare.

Citeste detalii
Toning

Toning este o clasa superenergica, imbinand diverse tehnici din aerobic, avand amprenta unica a indragitului instructor din Republica Dominicana,  Fernando Polo.

Citeste detalii
Steel Tonic

Steel Tonic este un antrenament de cardio si tonifiere, simplu, distractiv si intens.

Steel Tonic este un antrenament care nu va fi niciodata plictisitor!

Citeste detalii
Yoga

Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Citeste detalii
Stick Mobility Workout

Stick Mobility Workout este un program care imbina exercitii din Stretching, Pilates, Functional Training, efectuate cu ajutorul unui baston, pentru cresterea dificultatii dar mai males pentru o EXECUTIE IMPECABILA si O POSTURA CORECTA.

Citeste detalii
Stretch & Tone

Stretch&Tone combina elemente de stretching dinamic si tonifiere ce se combina intr’un mod armonios. Un antrenament complet.

Citeste detalii
ATHLETIC KOMBAT

Este o clasa care combina miscari din box tailandez si fitness, o fuziune a miscarii si emotiilor create de muzica specifica. FORTA, MOBILITATE, COORDONARE, ECHILIBRU, toate intr-un program atletic motivant, adresat tuturor, indiferent de nivelul de fitness.

Citeste detalii
ABT

Abdominals, Buttocks & Thighs sau “Abs, Butt and Thighs”

Este denumirea completa a clasei si se traduce prin exercitii pentru musculatura abdominala, cea a fesierilor si a coapselor.

Citeste detalii
PUMP

Pump este o clasa cardio in care se utilizeaza accesorii din sala de fitness avand scopul de a-ti sculpta si tonifia corpul.
Programul cuprinde o etapa de incalzire (similara unei clase de aerobic), urmata de o alta in care se creste treptat intensitatea antrenamentului prin utilizarea de gantere, bare, discuri, stepper-e antrenand astfel principalele grupe musculare.

 

Citeste detalii
Cardio Dance Party

Distracția se muta la Lotus Sport, in fiecare miercuri de la 18:30, cu Bianca! Cardio Dance Party, 50 de minute pe ritmurile tale preferate, de la muzica latino la oldies but goldies, de la cele mai cunoscute melodii românești la hituri internaționale! Ardem calorii zâmbind! Te așteptam!

Citeste detalii
STEP & ZEN

 STEP & ZEN imbina in mod eficient antrenamentul cardio cu exercitii de tonifiere, executate pe step, continuand cu exercitii combinate efectuate la salteluta, finalizand cu miscari tip body&mind astfel incat la final sa obtinem o stare de ZEN.

Citeste detalii
BIT

BIT este un concept nou de antrenament de grup, foarte indragit de practicantii de activitati aerobice. Antrenamentul, foloseste pentru executarea exercitiilor un chit de antrenament special, suspendat in tavan.

Citeste detalii
Kombat Jump

Kombat Jump este un program extrem de iubit, derivat al conceptului SUPER JUMP, facil, eficient, folosind trambuline profesionale tehnici din arte martiale, elemente de tonifiere, accelerand rezultatele, distrugand celulita.

Citeste detalii
CARDIO COMBAT

Provenind dintr-o imbinare intre artele martiale, gimnastica si dans CARDIO COMBAT imbunatateste coordonarea, flexibilitatea, tonifica si defineste musculatura, in special cea a abdomenului si fesierilor, oferind in acelasi timp un antrenament pentru toti muschii.

Citeste detalii
Total Body Workout

Total Body Workout este o clasa dinamica, de tonifiere ce-ti confera energie intreaga saptamana.

In cadrul clasei de Total Body Workout imbinam efortul aerob cu cel anaerob.

Citeste detalii
Steel Training

Steel Training este o clasa in care se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp.

Citeste detalii
Afro aerobic

Afro aerobic este o clasa unica, pe ritmuri Afro, cu tehnici din Aerobic, miscari din cultura africana, pe o muzica originala euforica, concept original PAF (Papa Faye – Senegal).

Citeste detalii
Latino Crazy Workout

Latino Crazy Workout este o clasa originala cu influente latino in combinatie cu tehnici de aerobic, predata intr-o executie unica a instructorului din Republica Dominicana, Fernando Polo.

Citeste detalii
Functional Step

Este o clasa in care se construiesc blocuri coregrafice din mișcări funcționale menite sa antreneze întregi lanțuri musculare.

Citeste detalii
COREX & POSTURAL

COREX
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie.

POSTURAL
Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.

Citeste detalii
CIRCUIT TRAINING

Circuit Training este o clasa de aerobic dinamica si energica, cat si un antrenament de formare a rezistentei si de pierdere in greutate, care maximizeaza volumul de exercitii efectuate intr-o perioada scurta de timp. În cadrul clasei pot fi cuprinse o mare varietate de exerciţii, ce sunt executate cu ajutorul accesoriilor precum stepper-ul, kettlebell-ul, gantere, barele, saltele, mingi BOSU sau greutatea propriului corp. Astfel, variind exerciţiile şi tipurile de accesorii vă veţi mentine mult mai uşor interesul și în niciun caz nu vă veți plictisi până la finalul orei.

 

Citeste detalii
Call Now Button