Clase

GROUP FITNESS

LOTUS CLUB PADESU

La Lotus Club Padesu gasesti exact activitatile sportive care ti se potrivesc pentru ca ai o varietate de peste 20 de tipuri de clase. Tu ce obiective ti-ai stabilit? Te asteaptam sa le atingi in cel mai placut mod.

Step & Tone
Step & Tone este o clasa dinamica, de tonifiere ce-ti confera energie intreaga saptamana.

In cadrul clasei de Step & Tone  imbinam efortul aerob cu cel anaerob.

Citeste detalii

Pilates
Pilates este o metoda de antrenament in care se pune accent pe lucrul grupelor musculare care dau stabilitatea corpului (muschii posturali). Se obtin astfel forme mai suple ale corpului, o tonifiere a musculaturii, flexibilitate si echilibru imbunatatite.

Citeste detalii

Legs Abs Glutes
Legs Abs Glutes este un program de tonifiere, accentul fiind pus pe antrenamentul musculaturii coapselor, abdomenului, fesierilor.

Citeste detalii

KANGOO JUMPS
KANGOO JUMPS a deschis o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite vârste si face posibila dezvoltarea:
– fortei musculare
– mobilitatii articulare
– capacitatii de coordonare
– rezistentei
– miscarii dinamice
– simtul ritmului

Citeste detalii

Super Jump
Super Jump  este programul profesional pe trambulina elastica Coal Sport, adus si promovat in Romania de Lotus Sport.
Super Jump este un program extrem de complex, frumos ca si constructie tehnica, cu rezultate extraordinare in procesul de slabire, exercitiile pe trambuline fiind recomandate de specialisti datorita accelerarii rezultatelor exercitiilor datorita sariturilor, avand beneficii uimitoare.

Citeste detalii

Toning
Toning este o clasa superenergica, imbinand diverse tehnici din aerobic, avand amprenta unica a indragitului instructor din Republica Dominicana,  Fernando Polo.

Citeste detalii

Steel Tonic
Steel Tonic este un antrenament de cardio si tonifiere, simplu, distractiv si intens.

Steel Tonic este un antrenament care nu va fi niciodata plictisitor!

Citeste detalii

Yoga
Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Citeste detalii

Stick Mobility
Stick Mobility este un program care imbina exercitii din Stretching, Pilates, Functional Training, efectuate cu ajutorul unui baston, pentru cresterea dificultatii dar mai males pentru o EXECUTIE IMPECABILA si O POSTURA CORECTA.

Citeste detalii

Stretch & Tone
Stretch&Tone combina elemente de stretching dinamic si tonifiere ce se combina intr’un mod armonios. Un antrenament complet.

Citeste detalii

B.C.A.F.
B.C.A.F. este una din cele mai indragite clase, antrenamentul fiind extrem de facil pentru orice varsta si nivel de fitness, efectuandu-se multiple exercitii pentru Brate, Coapse, Abdomen, Fesieri.m.

Citeste detalii

ATHLETIC KOMBAT
Este o clasa care combina miscari din box tailandez si fitness, o fuziune a miscarii si emotiilor create de muzica specifica. FORTA, MOBILITATE, COORDONARE, ECHILIBRU, toate intr-un program atletic motivant, adresat tuturor, indiferent de nivelul de fitness.

Citeste detalii

Cardio Dance Party
Distracția se muta la Lotus Sport, in fiecare miercuri de la 18:30, cu Bianca! Cardio Dance Party, 50 de minute pe ritmurile tale preferate, de la muzica latino la oldies but goldies, de la cele mai cunoscute melodii românești la hituri internaționale! Ardem calorii zâmbind! Te așteptam!

Citeste detalii

STEP & ZEN
 STEP & ZEN imbina in mod eficient antrenamentul cardio cu exercitii de tonifiere, executate pe step, continuand cu exercitii combinate efectuate la salteluta, finalizand cu miscari tip body&mind astfel incat la final sa obtinem o stare de ZEN.

Citeste detalii

BIT
BIT este un concept nou de antrenament de grup, foarte indragit de practicantii de activitati aerobice. Antrenamentul, foloseste pentru executarea exercitiilor un chit de antrenament special, suspendat in tavan.

Citeste detalii

Kombat Jump
Kombat Jump este un program extrem de iubit, derivat al conceptului SUPER JUMP, facil, eficient, folosind trambuline profesionale tehnici din arte martiale, elemente de tonifiere, accelerand rezultatele, distrugand celulita.

Citeste detalii

Tae Bo
Provenind dintr-o imbinare intre artele martiale, gimnastica si dans TAE-BO imbunatateste coordonarea, flexibilitatea, tonifica si defineste musculatura, in special cea a abdomenului si fesierilor, oferind in acelasi timp un antrenament pentru toti muschii.

Citeste detalii

Total Body Workout
Total Body Workout este o clasa dinamica, de tonifiere ce-ti confera energie intreaga saptamana.

In cadrul clasei de Total Body Workout imbinam efortul aerob cu cel anaerob.

Citeste detalii

Steel Training
Steel Training este o clasa in care se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp.

Citeste detalii

Afro aerobic
Afro aerobic este o clasa unica, pe ritmuri Afro, cu tehnici din Aerobic, miscari din cultura africana, pe o muzica originala euforica, concept original PAF (Papa Faye – Senegal).

Citeste detalii

Latino Crazy Workout
Latino Crazy Workout este o clasa originala cu influente latino in combinatie cu tehnici de aerobic, predata intr-o executie unica a instructorului din Republica Dominicana, Fernando Polo.

Citeste detalii

Mix Workout
MIX WORKOUT este un program de antrenament ce imbina exercitii din gimnastica aerobica, fitness si body-building Se lucreaza toate grupele musculare si are efecte rapide asupra metabolismului; Ajuta la cresterea fortei, rezistentei, tonusului muscular si la arderea grasimilor; Imbunatateste flexibilitatea, coordonarea, viteza, acuratetea miscarilor efectuate si functia de anduranta (circulatie, respiratie);

Citeste detalii

Functional Step
Este o clasa in care se construiesc blocuri coregrafice din mișcări funcționale menite sa antreneze întregi lanțuri musculare.

Citeste detalii

COREX & POSTURAL
COREX
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie.

POSTURAL
Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.

Citeste detalii