DANA BOROS

LOTUS SPORT

Cand cu daruire si entuziasm a infiintat clubul de fitness Lotus Club in anul 2002, Dana Boros a stiut ca pasiunea ei pentru sport era pe cale sa devina mod de viata si ca avea sa fie motorul care urma sa o conduca catre realizari si satisfactii tot mai mari, intr-o industrie a wellness-ului tot mai dinamica.

Odata cu certificarea de instructor de fitness si aerobic obtinuta acum 13 ani, Dana si-a concentrat in permanenta eforturile pe completarea pregatirii profesionale in diverse domenii, ea absolvind nenumarate stagii si cursuri de specialitate.

In paralel cu atentia acordata perfectionarii profesionale in asa fel incat sa fie la curent cu noutatile de top de pe piata tot mai dinamica a fitness-ului, ea si-a canalizat eforturile si catre managerierea si dezvoltarea afacerii de familie. Astfel, LOTUS CLUB ( PADESU si MIHAI BRAVU ) a devenit un brand de referinta pe piata romaneasca a serviciilor de fitness.

In prezent, ca reprezentant in Romania al conceptului Super Jump (program profesional de antrenament pe trambulina elastica), Dana sustine astfel de clase care sunt spectaculoase prin conceptul in sine, foarte eficiente pentru slabit, tonifiere si mentinerea in forma, dar si foarte distractive prin energia exploziva generata de exercitiile pe trambulina elastica. Clasele (Super Jump, Kombat Jump, Step Aerobic, Athletic Kombat) predate de Dana, sunt atat de tip cardio, cat si de tip tonifiere/functional training.

Anii de experienta, calitatea de formator profesional si lector, talentul si pasiunea o determina pe Dana sa contribuie cu daruire la formarea viitorilor instructori, prin cursuri si workshop-uri, dar sa si participe ca presenter la diverse conventii/evenimente de fitness din tara si nu numai.

Call Now Button