DANA BOROȘ

LOTUS SPORT

Când cu dăruire și entuziasm a înființat clubul de fitness LOTUS SPORT în anul 2002, Dana Boroș a știut că pasiunea ei pentru sport era pe cale să devină mod de viață și că avea să fie motorul care urma să o conducă către realizari și satisfacții tot mai mari, într-o industrie a wellness-ului tot mai dinamică.

Odată cu certificarea de instructor de fitness și aerobic obținută acum mai bine de 13 ani, Dana și-a concentrat în permanență eforturile pe completarea pregătirii profesionale în diverse domenii, ea absolvind nenumărate stagii și cursuri de specialitate.

În paralel cu atentia acordată perfecționării profesionale în așa fel încât să fie la curent cu noutățile de top de pe piața tot mai dinamică a fitness-ului, ea și-a canalizat eforturile și către managerierea și dezvoltarea afacerii de familie. Astfel, LOTUS SPORT a devenit un brand de referințâ pe piața românească a serviciilor de fitness.

În prezent, ca reprezentant în România al conceptului Super Jump (program profesional de antrenament pe trambulina elastică), Dana susține astfel de clase care sunt spectaculoase prin conceptul în sine, foarte eficiente pentru slăbit, tonifiere și menținerea în formă, dar și foarte distractive prin energia explozivă generată de exercițiile pe trambulina elastica. Clasele (Super Jump, Kombat Jump, Step Aerobic, Athletic Kombat) predate de Dana, sunt atât de tip cardio, cât și de tip tonifiere/functional training.

Anii de experiență, calitatea de formator profesional și lector, talentul și pasiunea o determină pe Dana să contribuie cu dăruire la formarea viitorilor instructori, prin cursuri și workshop-uri, dar să si participe ca presenter la diverse convenții/evenimente de fitness din țară și nu numai.

Call Now Button