IONUT BORTA ALEXANDRU

LOTUS CLUB PADESU

Fondator IT’S TIME

Multi specialisti sustin ca obezitatea este determinata genetic si fara indoiala genele joaca un rol in susceptibilitatea la obezitate.

Pasiunea vietii mele este sa ajut oamenii care au o astfel de convingere, oferindu-le, printr-un stil de viata sanatos o alta varianta. Imi ajut clientii sa-si schimbe viata cu ajutorul fitnessului si a unei nutritii sanatoase si corecte. Ii ajut sa-si schimbe corpul, sa aiba din nou incredere in ei si sa traiasca viata pe care o viseaza.

Stiu ca fiecare dintre noi suntem diferiti asa ca ce functioneaza pentru unul nu functioneaza pentru altul.

Pentru a putea obtine rezultatele dorite am studiat cursurile de Instructor Fitness (Federatia Italiana de Fitness), Personal Trainer Nivelul I si Nivelul II (Fitness Scandinavia), NLP (Marius Simion), Coaching (Alis Anagnostakis) iar acum sunt in proces de Finalizare a cursului de Nutritie (Fitness Scandinavia) insa ceea ce ma recomanda cu adevarat este propria lupta pe care am castigat-o cu obezitatea.

Background-ul meu educational este legat de Economie, am terminat Facultatea de Finante, Asigurari si Burse de Valori in cadrul ASE activand timp de 10 ani in domeniul bancar. Pentru ca am hotarat sa fiu regizor in filmul vietii mele, am ales sa-mi dedic viata unui stil de viata sanatos si activ fiind o sursa de inspiratie pentru cei din jurul meu.

DESPRE PROGRAM : It’s Time a fost fondata in anul 2016 din pasiune pentru un stil de viata sanatos si energic. In doar un an, este recunoscuta ca una dintre companiile de top in materie de fitness si nutritie din Romania care ajuta oamenii sa-si schimbe viata


„6 weeks Transformation” este Programul de Transformare Corporala si Mentala in cadrul caruia te vei regasi. – Niciodata nu e prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut sa fii dintotdeauna! “

TELEFON : 0723653084

MAIL : contact@itstime.ro

SITE: https://www.itstime.ro/

Call Now Button