KUNG FU

LOTUS SPORT

Lotus Sport impreuna cu AWTA Romania organizeza cursuri/clase de Kung Fu „Wing Tsun”

Clientii FITPASS si 7card au acces la aceasta activitate!

Acesta tehnica a fost creata să funcționeze fără avantajele forței sau abilitățile anterioare – vei folosi în loc forțaatacatorului – împotriva atacatorului. Sistemul WingTsun te va pregăti pentru fiecare fază a unei lupte. Dacă atacatorul folosește picioarele, pumnii, coatele sau genunchii, tu vei fi capabil să opresti atacul lui.

Tehnicile de WingTsun pentru auto-apărare sunt bine structirate, predate și practicate de către poliția de elită internaționala și fortele militare.

Wing Tsun este arta de auto-apărare, în forma sa cea mai pura continand tehnici care oferă eficienţă maximă într-o luptă reală prin simplitate și dinamică.

Wing Tsun-ul este un sistem de luptă bazat pe logică și eficiență. Wing Tsun-ul a fost creat astfel încât oricine, indiferent de vârstă şi sex, îl poate învăţa și folosi cu ușurință. Rapid de învățat si de utilizat, este și distractiv de antrenat!

Nu este sport ci este o artă marţială. Nu există reguli de luptă și nu există nici competiţii. Într-o situaţie de luptă poate fi folosit orice pentru a supravieţui. Scopul Wing Tsun este de a dezvolta abilități în caz de agresiune.

WingTsun , sistem real de auto-apărare potrivit pentru toți, mici sau mari, tineri sau bătrâni.

Pentru diferitele grupuri-țintă de cursanti, AWTA și-a dezvoltat propriile diviziuni pentru a putea gestiona mai eficient și personaliza procesul de invatare.