KYOKUSHIN

LOTUS SPORT

KYOKUSHYN este o ramura a Artelor Martiale, destinata tuturor categoriilor de varsta. SANATATE FIZICA: Atat copiii cat si adultii executa tehnica de karate, lupta, alergare, pregatire fizica generala cu efecte benefice asupra sistemului muscular, articular, circulator, respirator.

Kyokushin este un stil de karate care presupune o pozitie de verticalitate si un contact si isi are radacinile intr-o filosofie care implica auto-imbunatatire, disciplina si un antrenament dur (bine pus la punct, aspru, ferm).

Copiii au si jocuri tematice si educative. SANATATE MENTALA: exercitiile fizice aduc cu sine o stare de bine care se va resimti in viata cotidiana a copiilor cat si adultilor. EDUCATIE DEOSEBITA: Mediul care se formeaza in sala de antrenament este unul de respect reciproc, spirit, curaj, onoare, disciplina, un cod etic al artelor martiale. FORMAREA UNUI CARATER PUTERNIC: „lupta” din sala sau din competitii are o puternica influenta asupra caracterului copiilor/adultilor, practicantii devenind adevarati luptatori in viata reala, capabili sa treaca peste greutatile vietii.

Mai multe detalii despre Kyokusin Copii puteti afla din sectiunea ACTIVITATI SPORTIVE COPII.

Call Now Button