MARIUS BUGHEANU

LOTUS SPORT

Numele meu este Marius, sunt instructor de fitness si antrenor personal acreditat (2017). Inca de mic am fost o fire sportiva. Prima dragoste, fitness-ul, a inceput la o varsta frageda, dar in timp am transformat pasiunea intr-un stil de viata, iar mai apoi chiar in profesie. Sunt o persoana ambitioasa, energica si disciplinata. Am absolvit cursul de instructor fitness acreditat de Fitness Scandinavia si sunt student al Facultatii Universitatea Politehnica din Bucuresti.
Antrenamentele mele preferate sunt cele pentru cresterea masei musculare, a fortei,tip circuit si definire. Scopul meu principal este de a te motiva si aduce la forma dorita, indrumandu-te catre un stil de viata sanatos. De asemenea, impreuna cu mine vei invata cum sa realizezi exercitiile in mod corect, evitand accidentarile.
Un bun antrenor personal, trebuie sa-si cunoasca foarte bine clientii cu care lucreaza pentru a le putea oferi antrenamente personalizate in functie de obiectivele propuse. Motivatia, cunoasterea si pasiunea mea pentru sport te vor ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele intr-un mod sanatos.


Motto-ul
meu este: „Pasiunea invinge orice obstacol!”
FACEBOOK: Marius Bma

Email: marius_bma95@yahoo.com

TELEFON : 0769 922 337

Call Now Button