Alexandra - Personal Trainer

  • 1 or

Service Description

Vrei sa te antrenezi cu Alexandra? Vei avea parte de altă abordare a antrenamentelor personale, individual/grup de 2 persoane, la ce ora doresti! Alături de Alexandra poți alege dintr-o paletă colorată de programe, ceea ce tu crezi că ți se potrivește: - antrenament functional/de tip circuit, - cardio&tonifiere, - pilates, - dans, - terapie prin muzică, - eleganță și feminitate, - step tonifiere, - mobilitate și o postură corectă. Alexandra va evalua, monitoriza, adapta programul de antrenament! 1. Programeaza-te la prima sedinta! 2. Alege ulterior MODALITATEA DE PLATA, ABONAMENUL care ti se potriveste! 3. Accesul in club se face pe baza abonamentului de membru/7card/Fitpass/Esx. 4. Esti la primul tau abonament cu antrenor personal? Alege: 10 PT start fitness - 350 Lei/luna, abonament membru inclus!! Plata se poate face online sau la receptie club.

Politică de anulare

Clasele se tin cu minim 3 persoane! In cazul in care nu sunt minim 3 persoane inscrise clasa se va anula! Pentru rezervarea antrenamentelor cu antrenor personal, recomandam discutarea initiala a programului cu antrenorul ales. Anularea de catre clienti a antrenamentului din sala/online se poate face cu minim 10min inaintea inceperii antrenamentelor/claselor din sala/online. Multumim!

Location & Contact Details

+40 762244524

contact@lotus-gym.ro

Lotus Sport, Strada Padeșu Nr.2, Bucharest, Romania

powered-by-stripe-badge.png
fitness-scandinavia-2.jpg
7card-1.jpg
Logo-Fitpass.jpg
Untitled-design.png

Copyright©2020 Lotus Sport Club/

Întregul conținut al acestui website este proprietatea Lotus Sport Club. Orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră este interzisă.