Cristi Somnea - Personal Trainer

  • 1 or

Service Description

Vrei sa te antrenezi cu antrenor personal? Cristi este un antrenor personal care, prin experienta si pregatirea sa, te poate ajuta sa iti atingi obiectivele de fitness, sa-ti depasesti limitele. Cristi te va ajuta sa ai un stil de viata sanatos! 1. Programeaza-te la o sedinta ta cu Cristi Somnea in: "Rezervari/ANTRENAMENTE PERSONALE". 2. Alege ulterior ABONAMENTUL potrivit si MODALITATEA DE PLATA a antrenamentelor personale. 3. Accesul in club se face pe baza abonamentului de membru/7card/Fitpass/Esx. 4. Esti la primul tau abonament cu antrenor personal? Alege: 10 PT start fitness - 350 Lei/luna, abonament membru inclus!! Plata se poate face online sau la receptie club.

Politică de anulare

Clasele se tin cu minim 3 persoane! In cazul in care nu sunt minim 3 persoane inscrise clasa se va anula! Pentru rezervarea antrenamentelor cu antrenor personal, recomandam discutarea initiala a programului cu antrenorul ales. Anularea de catre clienti a antrenamentului din sala/online se poate face cu minim 10min inaintea inceperii antrenamentelor/claselor din sala/online. Multumim!

Location & Contact Details

  • Lotus Sport, Strada Padeșu Nr.2, Bucharest, Romania

    +40 762244524

    contact@lotus-gym.ro

powered-by-stripe-badge.png
fitness-scandinavia-2.jpg
7card-1.jpg
Logo-Fitpass.jpg
Untitled-design.png

Copyright©2020 Lotus Sport Club/

Întregul conținut al acestui website este proprietatea Lotus Sport Club. Orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră este interzisă.